Signe Vinther, rendyrket foodie
Jeg er tosset med mad, simpelthen rendyrket foodie! Jeg kan relatere langt de fleste samtaleemner til mad - og er altid god for en opskrift på stort set hvad som helst. Jeg kan lide at lave det meste fra bunden; jeg elsker at bage, og køber aldrig hverken brød eller kager. Jeg bryder mig generelt ikke om halv- eller helfabrikata, og det økologiske fylder også meget i mit hjem.

Nytårsmenu 2012

Så er det ved at være nytår, og på denne årets sidste aften skal vi være sammen med vores gode venner – fuldstændig som vi plejer.
Vi “slås” lidt om hvem, der skal stå for maden, men i år vandt jeg de 3 af retterne, mens Søren står for appetizeren og den ene dessert, samt selvfølgelig har sin fantastiske kransekage med.

Menuen lyder derfor på

Jeg ved, det bliver en fest!

Godt nytår til jer alle, håber I kommer godt ind i det nye år, og får noget godt at spise også 🙂

11 kommentarer
  • Hold fast det lyder fab 😀

  • Sofie siger:

    Hvad rører du din laksetatar med?

  • Piskeriset siger:

    JATAK! Det lyder awesome 🙂
    Håber I får en dejlig nytårsaften – hold på hat og briller!

  • Simon siger:

    Ser rigtig spændende ud. Er der opskrifter i arkivet, eller kommer de i det nye år? 🙂

  • […] er første akt af den del af nytårsmenuen jeg stod for. Min gode ven Søren havde lavet en skøn kold agurkesuppe, som blev serveret med et […]

  • […] er den sidste del af nytårsmenuen endelig klar til at blive nedskrevet. Jeg er godt klar over, at det ikke er specielt politisk […]

  • […] ingredienser. Jeg brugte Valhrona Ivoire, som er alle pengene værd. Dette var den ene dessert fra nytårsmenuen, den anden var noget lækker is, som min ven Søren stod […]

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.