Signe Vinther, rendyrket foodie
Jeg er tosset med mad, simpelthen rendyrket foodie! Jeg kan relatere langt de fleste samtaleemner til mad - og er altid god for en opskrift på stort set hvad som helst. Jeg kan lide at lave det meste fra bunden; jeg elsker at bage, og køber aldrig hverken brød eller kager. Jeg bryder mig generelt ikke om halv- eller helfabrikata, og det økologiske fylder også meget i mit hjem.

Nytårsmenu 2017

Så er menuen lagt til den store aften. I år bliver det bare husbond og jeg; dejlig mad og fænomenal vin. Selvom vi kun skal være os to, har vi alligevel haft en smule svært ved at skrue ned for ambitionerne, så menuen står på:

Snacks:
Puffede flæskesvær med eddikepulver
Brandademayonnaise med sprøde brødstænger
– hertil Pommus (æblechampagne) fra Cold Hand Winery

Fiskeretter:
Hummerbisque med ristede jomfruhummerhaler
Stegt kammusling med selleripuré og trøffelsauce
Moderne nytårstorsk med sprøde rødbeder og baconblanquette
– hertil Silberlack fra Johannisberg (Riesling indkøbt ved Rhinen i sommer)

Kødretter:
Rørt tatar
Lammeryg med hvidløgscreme og karamelliserede skalotteløg
– hertil Hoseanna, Pomerol (som vi har haft liggende i mindst 15 år)

Dessert:
Baked Alaska; bæris med lakridsfyld og brændt marengs
– hertil Cydonia fra Cold Hand Winery

Og så et enkelt (eller to) glas champagne kl. 12
Lyder det ikke meget godt?
Hvis du ønsker yderligere inspiration fra du finde 2016, 2014, 2013, 2012, 2010 her – der er links til en del af opskrifterne på menuerne.
Hermed ønskes alle mine læsere et godt og lykkebringende nytår – må også 2018 byde på mange gode måltider.

2 kommentarer
  • Marie siger:

    I sætter barren absurd højt! Jeg er sikker på at det blir helt fænomenalt ???

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.