Signe Vinther, rendyrket foodie
Jeg er tosset med mad, simpelthen rendyrket foodie! Jeg kan relatere langt de fleste samtaleemner til mad - og er altid god for en opskrift på stort set hvad som helst. Jeg kan lide at lave det meste fra bunden; jeg elsker at bage, og køber aldrig hverken brød eller kager. Jeg bryder mig generelt ikke om halv- eller helfabrikata, og det økologiske fylder også meget i mit hjem.

Nytårsmenu 2014

I år har jeg stort set døjet med influenza i hele december måned, og først hen mod juleaften begyndte den at lette. Det betyder så også at alle de forberedelser til nytårsmenuen, som jeg plejer at være i vældig god tid med, er gået fløjten – der har simpelthen ikke været overskud til at tænke på den slags.
Vi kom hjem fra julehygge medd familien i går eftermiddags, og vi havde dårligt pakket ud, førend jeg sad med hovedet i diverse kogebøger og blogs. Jeg havde gjort mig lidt tanker hjemme hos mine forældre, men opskrifter skulle findes og idéer finpudses.
Jeg er endt ud med denne menu, så satser vi på at det det hele bliver godt 😉

Hertil masser af dejlig vin, og heldigvis også fænomenalt selskab. Vores unger er nu så store at de bare spiser det samme som os, så ingen raclette eller lignende her.

Som vanligt kommer nogle af opskrifterne på bloggen i løbet af januar.

Godt nytår til jer alle!

3 kommentarer
  • Morgenkaffen siger:

    Overraskende men fremragende sammensat med mange smagsnuancer
    Det er lang tid siden at vi har fået Beef Wellington til nytår – ca. 30 år …

    Jeg er klar – tak Signe

    Godt Nytår

  • […] elementer med æbler i årets menu- vi har simpelthen ladet vinen bestemme. Som tidligere (se fx her og her) vil jeg i løbet af januar poste et par af opskrifterne fra menuen. Sådan her kommer det […]

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.