Signe Vinther, rendyrket foodie
Jeg er tosset med mad, simpelthen rendyrket foodie! Jeg kan relatere langt de fleste samtaleemner til mad - og er altid god for en opskrift på stort set hvad som helst. Jeg kan lide at lave det meste fra bunden; jeg elsker at bage, og køber aldrig hverken brød eller kager. Jeg bryder mig generelt ikke om halv- eller helfabrikata, og det økologiske fylder også meget i mit hjem.

Agurkesalat med et twist

Bare for at lave lidt andet end den klassiske agurkesalat, fandt jeg på denne her model forleden – den peppede virkelig kyllingen gevaldigt op.

Agurkesalat med chili
1 agurk
1 rød chili
1 dl æbleeddike (eller hvidvinseddike)
2 spsk rørsukker
1 tsk sennepskorn
salt og peber

Agurken halveres og udkernes med en teske. Skær agurken i skiver på ½ cm og kom dem i en skål. Kog eddike op sammen med sukker, sennepskorn, salt og peber samt den udkernede chili i tynde skiver. Hæld lagen over agurken og lade salaten trække mindst en halv time inden den spises, rør i den et par gange undervejs. Velbekomme!

2 kommentarer
  • […] klar. Kom kyllinger over på et bræt og skær den i 10 stykker. Spis med masser af nye kartofler, agurkesalat og rabarberkompot. Så er det bare sommer, vejret til […]

  • […] sommerret, og hertil hører bare ikke tyk, brun sovs i min bog. Vi fik nye, danske kartofler samt agurkesalat og rabarberkompot til – det var et festmåltid uden […]

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.