Salat med røget andebryst

I weekenden genskabte jeg en skøn salat, som husbonden fik serveret på en restaurant i Spanien i februar. De forskellige elementer komplimenterer hinanden rigtig godt, og det er en nem forret. Løgene er karamelliseret i smør, og efter at være begyndt at tage farve, drysset med sukker og lidt balsamico. Salaterne er radicchio, lollo biondo og romainesalat som er vendt med olivenolie og god balsamico. Røget andebryst kan godt være lidt dyrt (70 kr i Salling Super) med et bryst var passende til 6 personer, så alt i alt er det en billig forret, som bestemt kan anbefales.

Salat med røget andebryst, karamelliserede løg og parmesanspåner.
Print Friendly, PDF & Email
Etiket: , , , ,

8 Comments on “Salat med røget andebryst

 1. Røget andebryst har je heller aldrig prøvet. Du er da rigtig kommet ind i røgeriget 🙂 Bruger du weberen til at puste røg over kødet eller har du selv bygget et rygerum?

  • Har planer om at ryge i Weberen i den kommende (kolde) weekend. Bygge et rygerum – du må være gal 😉
   Man kan ryge mange ting – vil fx ryge olie til en gang røget mayonnaise…

 2. Hej Signe

  Fantastisk lækker salat. Lige efter mit madhjerte.

  Hjemmerøget delikatesser smager så meget bedre og er så meget billigere. Plus den kæmpe tilfredsstillelse man oplever når man står med et lækkert produkt man selv har lavet. Men skynd dig hvis du skal koldrøge. Det er ved at være slut med de kolde nætter der er perfekt til den slags røgning.

  Ha en super dag

  Mange hilsner
  Maj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.