Nytårsmenu 2010

Så er de indledende øvelser til årets nytårsmenu gået i gang. I morgen er store handle-dag, og det første vennepar ankommer fra det nordjyske hen på eftermiddagen. Vi bliver 8 voksne og 7 børn, og al voksenmaden er jeg ansvarlig for, hvilket passer mig (og forhåbentlig også de andre?) bedst.
I dag har jeg lavet desserten, og den lover godt – selvom jeg er meget spændt på om den falder i de andres smag. Jeg havde påregnet at lave nogle ris-snacks fra Wassim Hallals kogebog “Cool hverdagsmad” (total lækker gave fra forlaget jeg synes den er meget inspirerende, men er lidt irriteret over den misvisende titel, da de færreste nok ville lave retterne til hverdag). Desværre var opskriften en kende upræcis, så den udrullede vandgrød (!!!) røg i skralderen, og jeg tyr til de altid labre laksehappere til nytårstalen 🙂

  • Røgede laksehappere med dild
  • Jomfruhummere med serranoskinke og morkelsauce
  • Pighvar med sprødt kartoffellåg og limesauce
  • Vildsvinekølle med tomatkompot, forårsruller med skorzonerrødder og æbler samt solbærsauce
  • Kold karamelsuppe med karrysorbet og karryknas
  • Chokolademousse med kakaolikør

Jeg blogger nok et par af opskrifterne omkring nytår, men ellers
Godt nytår!

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments on “Nytårsmenu 2010

  1. Nøj! Der vil jeg gerne med som gæst – kanonlækker mad og supersjovt selskab – what’s not to love? 🙂

    Rigtig godt nytår – håber vi ses i det nye år 🙂

    • Er nu overbevist om at I også skal have noget lækkert at spise 🙂
      Ja, vi håber på at 2011 byder på mere samvær, godt nytår til dig også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.