Nytårsaften 2016 – fotos

Nytårsaften 2016 – fotos
Rimmet og bagt torsk med sennepsvinaigrette, friteret rødbede, bacon og smilende vagtelæg

Bare lige en opfølgning på indlægget fra nytårsaften; jeg skal nok poste et par af opskrifterne, men her er menuen i fotos:

Starters

Lynstegt kyllingelever med frysetørret hindbær

Butterdejsruller med æbleflæsk

Forretter

Stegte kejserhatte med hyldeblomst-beurre blanc

Smørstegte kammuslinger med hjertesalat og brunet smør

Jomfruhummer-ceviche med grape og citrontimian

Jomfruhummer-bisque med limeflødeskum

Hovedret

Rimmet og bagt torsk med sennepsvinaigrette, friteret rødbede, bacon og smilende vagtelæg

Ost

Rugkiks med Mont d’Or, æbletern og kørvel

Dessert

Æblekuppel med sprød midte og karamelsovs

Hertil fik vi utrolig meget dejlig vin – især skal fremhæves Pommus og Cydonia fra Cold Hand Winery; henholdsvis en mousserende æblevin og en kvæde-isvin. Sjældent har vi fået lækrere vin.
Det var meget sært at holde nytår helt uden børn, men de hyggede sig heldigvis sammen med deres venner, ligesom vi gjorde 🙂

Print Friendly, PDF & Email
Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.