Lidt om opbevaring af brød

Forleden aften blev jeg spurgt på Twitter, hvordan jeg holder brødet frisk – og det tip jeg kom med, vil jeg også lige dele med jer læsere.

Når man bager meget brød, og virkelig går op i det, er det vigtigt at brødet bliver ved med at være lækkert. Især rugbrød som herhjemme er mange dage om at blive spist, synes jeg kan være svært at opbevare. I plastposer bliver det blødt udenpå og mugger nemt, og pakket ind i et viskestykke bliver det nemt for hårdt.
For nogle år siden faldt jeg så over Betty Jacobis brødposer; dobbeltvævede poser, der holder brødet frisk i mange dage. Vi har vel haft poserne i en 5 års tid, og de er SÅ gode. De kan vaskes i maskinen ved 60 grader, og er enormt holdbare. Jeg har 3 poser, og de er sjældent tomme.
Derudover har jeg også en Salamibag, som holder spegepølser tørre og gode, og jeg har foræret mine forældre en Cheesebag, som de er meget glade for.
Jeg kan kun anbefale Bettys produkter, de er vildt holdbare, og udfylder den funktion de er designet til. Desuden pynter de i ethvert køkken med deres fine retrofarver og -mønster.
Jeg har selv brugt produkterne som gave, og de vakte stor lykke. Ved da også at jeg selv ville blive glad for en stak viskestykker fra Betty 🙂

Print Friendly, PDF & Email

15 Comments on “Lidt om opbevaring af brød

  1. Hej Signe
    Har du stadig brødposen?
    Jeg syr i forvejen brød- og madposer, poser til spegepølser etc., og jeg kunne virkelig godt tænke mig at se et par billeder mere af din brødpose – og måske kan du også give mig et par mål på den? ?
    Kh. Sine

    • Hej
      Jeg har stadig to brødposer; de “indre” mål er 21×36 cm. Jeg har været glad for poserne i alle årene, men de ser efterhånden noget slidt ud – sådan går det jo 🙂
      Hvis du sender en besked via min FB-side, skal jeg nok lige sende dig et par ekstra billeder.
      Vh Signe

  2. Jeg er faldet over din side og meget interesseret i disse poser, desværre ser det ud til at hun er holdt op med at producere dem. Jeg er i hvert fald ikke i stand til at finde et sted der sælger produkterne. Hvilke materialer er de lavet i? Er det bomuld eller hør eller? Hvis du tilfældigvis ved de stadig bliver produceret må du meget gerne fortælle hvor jeg kan købe dem.

    • Hej
      Jeg tror desværre heller ikke at de produceres længere. Det er bomuld indeni i (ligesom et kraftigt viskestykke) og hør udenpå. Jeg vil næsten tro at man skal kontakte én væver for at få lavet noget lignende. Så ærgerligt at de ikke produceres længere, min den ene er nemlig gået til 🙁

  3. Hold da op, så får de da konsumeret noget ost ;o).
    Men kan godt forstå dem, eeellllllsker også ost, bare ikke de blå ;o)

  4. Spændende indlæg om disse stofposer. Der er billeder af poserne syet af ensfarvet stof – men den brødpose du har er da flot stribet? Ligner viskestykkerne?
    Venligst Charlotte

  5. Nææh hvor smart. Sådan en skal jeg da helt sikkert have fat i. Har gået og tænkt, at der måtte findes en bedre måde en at vikle en masse viskestykker om mine elskede surdejsboller! Tusind tak for tippet!

  6. Har også hendes brød pose, som vi har været meget glade for, havde faktisk lidt glemt vi havde den, så tak fordi du mindede mig om det :).
    Vi har så også osteposen, men den har åbenbart aldrig virket optimalt for mig. Lige meget hvilken ost vi har, så lugter den altså i hele køleskebt, når vi bruger posen…..ved ikke hvad jeg gør forkert…..
    Nå men overvejer i hvert fald “pølseposen” :o)

    • Har ikke selv osteposen, da vi ikke spiser ret meget skæreost. Ved bare mine forældre var glade for den, men den ikke var stor nok til deres behov!

Skriv et svar til Signe Vinther Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.