Helt vild(t) salat

Fornylig fandt vi ud af at vores nye genbo går på jagt, og da både min mand og jeg bliver lidt lykkeligere ved tanken om at spise vildt (det er sandt!!!), skyndte vi os at tilbyde mine madlavningskundskaber i bytte for enhver slags vildt – og chancen for en hyggelig middag i godt selskab 🙂
Forleden kom de så lige forbi med en pose med 2 edderfuglebryster, bare så vi kunne smage om det var noget for os (!!!). Eftersom at min far gik meget på jagt da jeg var barn/ung, har jeg vist smagt det meste vildt, og det er bestemt noget for mig 🙂
Jeg blev advaret om at edderfuglen godt kan være lidt trannet, så jeg besluttede at lægge de to edderfuglebryster i mælk. Efter et døgns tid på køl, blev de stegt 3 minutter på hver side i RIGELIGT smør, og serveret som en lille mandagsforret på en bund af salat, lidt røde druer, lidt blød gedeost og et dryp god olie og balsamico glace – det var fabelagtigt!
Tak til vores søde genboer, som jeg allerede glæder mig til at kokkerere for 🙂

9 kommentarer
  • Linebinevaskemaskine siger:

    Det ser uforskammet lækkert ud 🙂 jeg tror også jeg ville blive lidt lykkeligere hvis jeg spiste det 😉

  • Signe siger:

    Det pyntede i hvert fald gevaldigt på en helt almindelig mandag 🙂

  • Piskeriset siger:

    Hold da op hvor lækkert! Dem må I sørge for IKKE flytter! 😀

  • Mette Lindgaard Eriksen siger:

    Åh man burde spise mandagsforretter noget oftere 🙂 Det ser rigtig lækkert ud!

  • Signe siger:

    @Piske: Det prøver vi på at sørge for!
    @Mette: Det får man simpelthen for sjældent 🙂

  • SA siger:

    De ser mig noget røde ud…
    Husk at alt vildt fjerkræ, ISÆR ænder (hvor ederfugle jo hører til) har naturlig forekomst af både Campylobacter og Salmonella bakterier i både tarm OG luftveje. Det er derfor ikke tilrådeligt at spise kødet på andre måder end gennemstegt…

    Med venlig hilsen Kødkontrollen.

  • Signe siger:

    Tak for advarslen, det anede jeg ikke! Det husker jeg til en anden gang, og heldigvis har hverken husbonden eller jeg haft nogen bivirkninger 🙂

  • Eva Bagger siger:

    Jeg synes det ser FABELAGTIGT lækkert ud! Rødt og stegt i riiiigeligt smør, mmhmmm! Og skønt at der er plads til små lækre mandagsforretter i madplans-strukturen 😉
    Kh.. Eva

  • Signe siger:

    Madplans-strukturen giver heldigvis rum til andre sjove tiltag. Og det var fabelagtigt 🙂

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *