Give-away

Ind imellem deltager man i konkurrencer, hvor man måske ikke helt er klar over hvad præmien er. I hvert fald havde jeg sendt en sms til Magasinet Mad!, hvorefter jeg vandt denne kogebog. Den er fuld af gammeldags opskrifter og rigtig mange sjove billeder, men da jeg allerede er den stolte ejer af Frk. Jensen (i den nyeste opdaterede version), har jeg allerede alle opskrifterne.

DERFOR tænkte jeg at én af jer læsere kunne få glæde af den i stedet, så send mig en kommentar inden 3. maj, så deltager du i konkurrencen om denne sjove kogebog.

Held og lykke

Print Friendly, PDF & Email
Etiket:

18 Comments on “Give-away

 1. Hvor er det bare dejligt at så mange har lyst til at deltage.
  @foodfanatic: Jeg tør altså slet ikke tænke på hvad portoen er til Hongkong 🙂

 2. Årh jeg må også melde mig med her. Nu hvor jeg snart emigrerer til Irland vil det være skønt at gå tilbage til de danske rødder i køkkenet ind imellem, da kultur og mad for mig hænger sammen.

 3. Åhh hvor ville jeg gerne vinde den bog! Forsiden ser helt fantastisk ud, så ikke nok med at den sikkert indeholder lækre opskrifter, så ville den også pynte fint i mit hjem.

  Kh. Tine

 4. Jeg vil også gerne være med i konkurrencen!! Jeg synes den lyder vildt sjov! 🙂

 5. Jamen så melder jeg mig under fanerne. Jeg har læst med et stykke tid. Dog uden at give mig til kende.

  Men her er jeg, og jeg vil også gerne være med:-)

  Hilsen

  Heidi

 6. Uhhhhh…….det var da et tilfælde.

  Altså jeg så den samme bog i mit madmagasin og tænkte, det er da lige noget for mig. Jeg elsker den slags gamle kogebøger og det er ikke kun min afdøde mormors skyld, at hendes gamle kogebog fra 1920 om husmoderen "Fru Bitten og hendes Ejnar" (ja, det er altså hendes mand), er slidt til ukendelighed og nærmest kun hænger sammen i nogle tråde. Jeg har læst og bladet i den siden jeg var ca 12år og har indimellem forsøgt mig med nogle af opskrifterne.

  Siden har jeg forsøgt at købe "Husmoderens Køkken" i boghandlen, men så var den udsolgt. Så nu vil jeg rigtig gerne deltage her:-)

 7. Jeg er sikker på at jeg ikke har denne kogebog i forvejen så jeg er med i konkurrencen ;o)
  /Signe

 8. Uh, jeg vil hjertens gerne deltage. Max plager tit om at jeg vil lave noget gammeldaws mad fra da han var barn 🙂

 9. Sikke en fin kogebog, den har jeg ikke i min samling (Og jeg har ellers mange :-D) Jeg er fast læser og elsker din blog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.