Bruschetta med tomat og mozzarella

Inspireret af middagen i fredags, fik jeg lyst til at lave lidt bruschetta til frokost forleden. Bruschetta er meget simpel mad, hvilket betyder at de enkelte råvarer skal være af ordentlig kvalitet, for man kan virkelig smage det. Lige nu er tomaterne virkelig lækre, og sammen med lidt friske krydderurter, hvidløg, mozzarella og god olivenolie er det en meget lækker starter eller frokostret. Jeg har frisk oregano i haven, og bruger derfor det, men basilikum er jo også meget passende.
Bruschetta (5 stk.)
5 skiver daggammelt brød
5 solmodne tomater (eller 15 cherrytomater)
1 fed hvidløg
1 frisk mozzarella (125 g)
1 spsk frisk oregano
salt og peber
god olivenolie
Skær tomaterne i små tern, og vend dem med hakket oregano, salt og peber. Lad dem trække et kvarters tid. Rist brødet hårdt på brødristeren. Halver hvidløgsfeddet og riv det hen over det nyristede brød. Fordel skiverne på et fad. Giv tomatblandingen et let pres, og fordel dem over brødene. Riv mozzarellaen i stykker og kom dem ned imellem tomaterne.
Dryp med en god olivenolie og server mens de er lune. Så er det da sommer 🙂

Print Friendly, PDF & Email
Etiket: , , ,

4 Comments on “Bruschetta med tomat og mozzarella

  1. Så simpelt og så lækkert. Der er virkelig ikke meget, som slår en god bruchetta lavet med de bedste råvarer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.