Blogfødselsdag

HURRA – I dag fylder bloggen 4 år!
Dengang jeg startede bloggen havde jeg ingen anelse om hvordan den ville komme til at berige mit liv. Bloggen har på en måde fået sit eget liv, hvor jeg blot er hovedaktøren. Det startede bare med en håndfuld opskrifter i en skuffe, og siden er over 400 opskrifter kommet til – på alt fra kanelsnegle til lammerullepølse. Jeg har prøvet ikke at blogge de samme opskrifter to gange, og har gennem årene forsøgt at udvide mit repertoire. I starten var jeg ikke specielt begejstret for linser, og kunne godt lade en aubergine ligge og blive slatten i grøntsagsskuffen. Nu bruger jeg ALT, og er blevet meget mere bevidst om at inkorporere rester (Tak til StopSpildAfMad). Mit madbudget er ikke blevet mindre, men retterne er blevet mere spændende – og rester er ikke et negativt ord herhjemme.
Mine børn er også blevet ældre, og det betyder heldigvis at vi spiser mere varieret – selvom den mindste stadig finder sig en legeaftale, den dag menuen står på porretærte 🙂
Jeg har lært skønne mennesker at kende; fx Malou, Sif, Kristian, Lars og Morten, Andrea, Hanne, Nadia og mange, mange flere.
Jeg har været til blogtræf og foredrag om mad, er kommet med i SlowFood , og skal snart deltage i MAD.
Det at være madblogger er blevet en del af min identitet og er til stadig glæde for mig. Jeg håber og satser på at bloggen vil vedblive med at give mig mange gode oplevelser.
Fremover vil jeg prøve at satse på at blive bedre på billedsiden – jeg har allerede forbedret mig i forhold til de første år, men jeg vil gerne blive meget bedre.

Fjollet fødselsdagskage 🙂

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i blog. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Blogfødselsdag

 1. Forex skriver:

  Hello there. I uncovered your site the utilization of live messenger. That is certainly a very efficiently written content. I will be sure to search for that along with get back to learn extra of this helpful details. Wanted submit. I’ll unquestionably give back.

 2. foodfanatic skriver:

  Kære Signe
  Tillykke til bloggen herfra. Sjovt at læse om dine erfaringer. Dem tror jeg, vi er mange, der kan nikke genkendende til 🙂
  Kh Nadia
  foodfanatic recently posted..Porchetta – langtidsstegt italiensk rullesteg med friske urter

 3. Christina ts skriver:

  Tillykke med fødselsdagen – du var for et par siden min indgang til blogverdenen, da jeg googlede ” rabarberkompot” – jeg opdagede bloguniverset og er nu flittig læser af diverse sider – men stadig med dig mellem de foretrukne ;-)))
  Kh Christina

 4. Pernille skriver:

  Tillykke med fødselaren! Måske skal du i virkeligheden ae dit køkkenbord, ovnen og brødmaskinen når den kommer hjem igen 😀
  De er vel en del af fødselsdagen 😉

 5. Piskeriset skriver:

  Wuhuuu! Stort tillykke med dagen – husk at forkæle fødselaren med… ja, hvad forkæler man egentlig en blog med? Nå, men klap skærmen lidt fra mig 😀
  Piskeriset recently posted..Stærk blommechutney og surtsyltede stikkelsbær

 6. Thomas skriver:

  Tillykke med fødselsdagen blog 🙂

 7. Sif skriver:

  Mmmm virtuel fødselsdagsblogkage! Tillykke med blogbarnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge